Asociatia EduCare

Suntem o organizație non-profit care are misiunea de a îmbunătăți calitatea sistemului educațional pentru copiii cu dizabilități proveniți din medii defavorizate, ori celor care trec prin trauma divorțului, oferind fiecărui copil cu nevoi speciale suportul, prietenia și incluziunea pe care o merită.
Activăm în domeniul psiho socio emoțional al copilului încă de la faza de puericultură (0-2 ani) prin mijloace de ludo-terapie și terapii psihomotrice pentru copii cu diverse dizabilități( tulburări de spectru autism, tulburări globale de dezvoltare, ADHD, Sindromul Dravet, Sindrom Down etc.) iar pentru părinții ori
reprezentanții legali ai acestora, oferim o mai bună informare în cadrul workshop-urilor și atelierelor dedicate lor, susținute de specialiști din domeniul psihologiei, medicinei și kinetoterapiei într-un limbaj usor de urmărit și de înțeles.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular