Asociația Educație pentru Viața Reală

Viziunea asociatiei este ca programele de educatie financiara sa ajunga in toata tara si sa poata fi accesate de oricine.Ne dorim sa imputernicim adultii si tinerii din Romania prin puterea informatiei, pentru a-i ajuta sa ia decizii inspirate si asumate. De aceea ne-am asumat misiunea de a contribui cu experienta,perspectiva si intentia noastra pozitiva la cladirea unei versiuni mai bune a societatii din care facem parte, una sustenabila in mod responsabil.In cei 8 ani de activitate ne-am convins ca educatia financiara este un aspect esential al educatiei pentru viata reala, ceea ce pentru noi reprezinta dezvoltarea de abilitati de viata necesare pentru navigarea cu succes a provocarilor intalnite zi de zi.Ce facem, concret, la Asociația Educație pentru Viața Reală (AEVR)?Oferim programe de educație financiară și antreprenorială disponibile pentru oricine în România;Educăm oamenii să dezvolte o relație sănătoasă cu banii și să gândească în termeni de dezvoltare durabilă;Construim o comunitate, un mediu de interacțiune pentru oamenii preocupați de propria educație financiară;

Website:
www.aevr.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular