Asociatia Empirx

Asociația EmpirX a fost înființată în anul 2010, este o organizație non‐profit, al cărei scop principal este popularizarea științelor exacte în rândul copiilor.
Scopul nostru este de a crea un loc de joacă interactiv în care copiii și alte persoane curioase să‐și poată petrece timpul liber în mod util, printr‐o activitate care provoacă inteligența, activitate prin care se pot informa în raport cu știința, pot înțelege anumite fenomene, se pot confrunta cu întrebări științifice în mod individual, fiind în măsură să găsească soluții în mod empiric, interesant, distractiv și interactiv.

Asociația mai are următoarele scopuri:
Creșterea gradului de conștientizare a tinerilor (și indirect alte generații) privind importanța protejării naturii
Introducerea copiilor în lumea științei prin activități ludice
Canalizarea curiozității native a copiilor spre studierea științelor naturii
Facilitarea accesării cunoștințelor științifice de către un procent mai mare al populației prin realizarea casei științifice interactive (gen science museum)
Organizarea de sesiuni științifice (experimente, prezentare, întâlniri), organizarea de proiecții de filme, editare de diverse publicații și cărți
Introducerea de noi metode de predare‐învățare pentru a ajuta elevii pe de o parte, profesorii pe de altă parte
Descoperirea și susținerea elevilor și studenților talentați în științele exacte
Evenimentele, activitățile vor fi organizate în lb. română și maghiară (la cerere și după posibilități de resurse umane și în lb. engleză).

Website:
www.empirx.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular