Asociatia ETC Educatie Traditii si Comunitate

Asociația ETC Educație, Tradiții și Comunitate este un ONG angajat, prin activitatea sa, în susținerea educației, dezvoltării abilităților de viață și formării copiilor și tinerilor, în special a celor defavorizați, din centre de plasament și din medii sociale afectate de sărăcie. Incercăm să le fim alături celor aproximativ 60 de copii proveniți din categorii vulnerabile, făcând eforturi pentru a le înlesni accesul la educație, sănătate, valori culturale și tradiții care să le creeze perspectiva unei persoane active, a unor adulți capabili să își construiască un viitor integru, prin mijloace proprii și în același timp conștienți de apartenența lor la o comunitate.Proiectele noastre sunt orientate către nevoile și dorințele copiilor, punând accent pe dezvoltarea personală, creșterea stimei de sine și integrarea lor în societate. De la înființare, din anul 2015, ne-am străduit să desfășurăm activități care să le permită descoperirea talentelor.

Website:
www.etc-romania.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular