Asociatia Eurolife

Asociația Eurolife a fost înființată în anul 2009, iar în anul 2010 a organizat la Targu Jiu prima ediție a European Journalism Festival în parteneriat cu Comisia națională a României pentru UNESCO. Principala misiune a organizației este aceea de a promova incluziunea sociala in randul tinerilor vulnerabili din zone defavorizate, profesionaliza jurnaliștii dar se implică și în proiecte sociale, culturale, dezvoltare durabila, inovare, cercetare si mediu.Asociația Eurolife organizează seminarii, ateliere de lucru, pentru tinerii vulnerabili din zonele defavorizate,promoveaza incluziunea sociala precum și excursii de studiu la nivel national și european, pentru jurnaliști, tineri și alți profesioniști la toate etapele carierei, inclusiv elevi si studenti;
In anul 2017 activitatea a fost suspendata si nu a exista un buget
In anul 2018 am realizat proiectul Brancusi360 cu un buget de 77.293,89 lei ( cultural)
In anul 2019 am realizat proiectul ,, Temeraria,, Schimba povesteacu un buget de 161.865,93 lei ( cultural)

Website:
www.brancusi360.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular