Asociatia Forumul Ajutorului Reciproc

Noi suntem Asociatia Forumului Ajutorului Reciproc si dorim sa cream o Romanie mai puternica. Pentru a face asta noi oferim cetatenilor o voce si accesul la informatiile necesare, iar in acest sens am creat urmatoarele:
FORUM - O platforma unde se pot publica sezizari pe care noi incercam sa le mediam cu institutiile avizate, pentru a remedia probleme de care ne tot lovim in fata ghiseelor si birourilor institutionale si erorilor existente
CULTIVA-TE - un blog educational cu stiri si articole culturale, anunturi de evenimente si ateliere pentru ca oamenii sa fie in contact cu mediul evolutionist din jurul lor.
CUNOASTE LEGEA - am creat un mediu juridic pe intelesul tuturor, unde avocatii ne ajuta sa intelegem drepturile si obligatiile fiecaruia dintre noi.
ALBUM FOTO - un loc unde promovam si partea frumoasa a lucrurilor din jurul nostru, arta fotografica si turismul din tara noastra.
Pentru a ne atinge scopul de a face o tara mai buna, totul pleaca de la tine, cetatene, de aceea iti cerem ajutorul pentru a raspandi ideea si a crea si mai mult bine.
Alatura-te si tu comunitatii noastre, inscrie-te pe https://forumulromanilor.ro/

Website:
forumulromanilor.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular