ASOCIAȚIA GAUDIOPOLIS

Gaudiopolis (Orașul Bucuriei) era cândva doar un vis, dar azi este o realitate. Este un dar nu doar pentru beneficiari, ci și pentru noi cei care am inființat-o, am creat-o. Este un dar pentru toți cei dezavantajați din cauza rasei/etniei, a provenienței din medii social-culturale defavorizate, cu disabilități sau alte situații speciale, pentru cei care au întâmpinat dificultăți în integrarea în societate sau atingerea potențialului propriu maxim.

Persoanele care și-au dorit și au inființat această asociație, sunt și ele parte din una sau mai multe categorii din cele amintite mai sus, deci cunoaștem foarte bine acest termen, dezavantajat/defavorizat.

Cu toate acestea, nu dorim să ne împăcăm cu acest gând, să lăsăm aceste ideologii să fie piedică în dezvoltarea și succesul următoarelor generații.

Numele ” Gaudiopolis” are scopul de a onora munca demnă de admirație a preotului evenghelic, Sztehlo Gábor, care poate fi considerat un model pentru noi toți. Pe lângă munca sa ca și preot, s-a ocupat și de copiii defavorizați, înființând orfelinate pentru aceștia.

Copiii pe care i-a avut în grijă, s-au regăsit, și-au recăpătat încredere în forțele proprii, și-au atins scopurile propuse, au ajuns să aibă succese, ajungând să trăiască viața pe care nu și-ar fi imaginat-o fără acest sprijin. Sztehlo Gábor a înființat o comunitate autonomă/ de autofinanțare a copiilor (într-un complex turistic oferit oferit pro bono spre folosință), având ca nume oficial Casa Copiilor Păcii, locuitorii acesteia numind-o, Gaudiopolis (Orașul Bucuriei) spațiu ce își merita numele.

Scopul Asociației „Gaudiopolis” este de se ridica la nivelul acestui nume de „Oraș al Bucuriei”. Știm cu toții ce probleme sunt în societate, pentru că ne plângem des legat de firma noastră, de politică, de lipsuri, dar sunt puțini cei care acționează, care fac ceva pentru schimbare și caută soluții pentru rezolvarea problemelor.

Putem să ne uităm la Gaudiopolis ca la o piatră de temelie, fundație pentru o lume nouă, dar mai ales ca la un drum spre schimbare. Deși nu putem schimba dintr-odată toată lumea, putem fi schimbarea din viața unora.

Considerăm o dovadă foarte clară că viziunea noastră este bună, luând în considerare numărul crescător al simpatizanților dar și a susținătorilor.

Suntem recunoscători față de efortul dumneavoastră în a ne sprijini proiectele, dar trebuie să amintim aici și voluntarii noștri dedicați, care au lucrat la realizarea scopurilor mai sus amintite zi și noapte, de multe ori chiar și pe proprie cheltuială.

În societatea de astăzi, unde oamenii tot mai mult se învinuiesc, se critică mult unii pe alții este nevoie să ne unim forțele, să oferim sprijin acolo unde este necesar.

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular