Asociatia Green Evolution

Ne implicăm în proiecte dedicate dezvoltării sustenabile : mediu, educație, sport, teatru, susținerea persoanelor cu nevoi speciale - autism.
Fii parte din proiectele noastre din acest an:
(i) proiectul Sport4All - colectarea de echipamente sportive folosite (donații de adidași, tricouri, treninguri etc.) pentru a fi distribuite către copii, persoane cu posibilități materiale limitate, iubitoare de sport, de viață;
(ii) proiectul Tăbăluca - realizarea de excursii și tabere educative (metode non formale) pentru copii și adolescenți ;
(iii) proiecte Erasmus+ - ne pregătim deja pentru proiectul “Paris-Berlin” - Aprilie, Germania și “Seeds of Tomorrow” - August, Ungaria. Așteptăm aprobarea altor proiecte Erasmus+ : “Be Ready”, Germania, “Dramatize! Theatre, Dance and Music as Tools for Youth Work”, Germania , “All Hands on Board”, Polonia. Ne-am propus ca în acest an să fim prezenți la cât mai multe proiecte Erasmus+;
(iv) proiecte în parteneriat cu Asociația “Anastasia Ioana Tomoiagă” – pentru susținerea și integrarea persoanelor cu autism ;
(v) proiecte specifice protejării planetei (Recycling Craft, Food Evolution, Împăduriri etc.)

Website:
www.green-evolution.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular