Asociația Grupul Local BEST

Grupul local BEST Cluj-Napoca este prezent în Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca încă din anul 1995. BEST numără peste 60 de voluntari dornici să se implice în activitățile cheie ale organizației, precum: schimburi culturale, competiţii inginerești, sesiuni de training, cursuri academice și evenimente de carieră.BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie non-profit și apolitică care, începând cu 1989, oferă oportunităţi de comunicare, cooperare și schimburi de experienţă pentru studenți din toată Europa.BEST promovează „Empower diversity“ și ajută studenţii europeni de la profilul tehnic să își dezvolte o gândire internaţională, prin experienţe multiculturale în ţări europene și prin dezvoltarea abilităţii de a lucra și de a face voluntariat într-un mediu global.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular