Asociația HAR PRIN CUVÂNT

Asociația Har prin Cuvânt are ca scop promovarea cu acuratețe a învățăturii Biblice verset cu verset și publicarea cărților teologice sănătoase în limba română în parteneriat cu Internațional Christian ministry, Grace to You Europe. Grace to You este este lucrarea multi-media al lui John MacArthur, pastor-învățător la Grace Community Church din Los Angeles, unde, tot odată, este rectorul Universității și al Seminarului Master’s.
În colaborare cu Grace to You, lucrăm la traducerea și transmiterea predicilor lui John MacArthur pentru a le face disponibile în mod gratuit tuturor românilor din țară, sau din diaspora (de pretutindeni). Predicile vor fi difuzate pe undele radio din România în fiecare săptămână dar vor fi disponibile și pe canalul nostru de YouTube.
Urmăriți anunțurile de pe Facebook și celelalte rețele sociale ale noastre pentru a fi la curent cu noutățile despre difuzările predicilor și pentru a beneficia de numeroasele noastre oferte de cărți gratuite.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular