Asociația Harpiștilor din România

Asociația Harpiștilor din România este o persoană juridică de drept privat fără scop patrimonial, apolitică, nonguvernamentală și nonprofit, și are drept scop conceperea, promovarea și desfășurarea activităților de interpretare harpistică și creație componistică prin:
evenimente, acțiuni și programe culturale, educaționale și de cercetare, simpozioane, cursuri de formare sau perfecționare în colaborare cu diverse instituții de specialitate:
- grădinițe
- școli
- licee
- universități
- inspectorate școlare
- inspectorate de cultură
- case de cultură
- instituții guvernamentale și non‐guvernamentale din România și din străinătate

Asociația își propune promovarea parteneriatelor prin comunicare, cooperare și informații cultural - educative, între membrii Asociației și forurile naționale sau internaționale, cu interese comune, pentru găsirea de soluții valabile în ceea ce privește implementarea metodelor clasice sau moderne de predare și dezvoltare a harpei în România, prin:
organizarea de seminarii, masterclass
- concursuri
- concerte
- recitaluri
- festivaluri
- spectacole
scopul lor fiind stimularea interesului față de harpă, muzică, cultură, dezvoltarea imaginației, a spiritului de cercetare, perpetuarea și promovarea valorilor culturale, naționale și internaționale, prin educarea copiilor, tinerilor și a tuturor cetățenilor interesați în domeniul artelor și a muzicii, precum și crearea unui cadru propice schimbului de cunoștințe și informații cultural - educative între România și alte state.

Website:
asociatiaharpistilordinromania.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular