Asociatia Home of Strings

Îți mulțumim pentru încredere! Te invităm să ne susții pentru a duce proiectele asociației mai departe.Susțineți cel mai îndrăzneț proiect,,Noi ne ținem artiștii în țară'' este proiectul care va începe din anul 2022, pe termen lung. Misiunea noastră este să dezvoltăm o industrie de operă îndrăzneață și înfloritoare prin a oferi repetiții profesionale și oportunități de performanță pentru cântăreți și muzicieni care se află în pragul carierei lor prin producții de Opere rare.Aici este locul pentru începutul vieții lor în operă. Rolul nostru este să fim cea mai importantă companie de operă de formare, apoi lansarea artiștilor noștri pe scenele mondiale.Înființarea orchestrei de cameră Home of Strings, formată din tineri cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani.,, Noi ne ținem artiștii în țară'' este proiectul care va începe din anul 2022, pe termen lung.● Primul pas este de a forma o orchestră de cameră, pilon principal în desfăsurarea creațiilor de Operă● Orchestrele de cameră formate în ultimii 30 de ani, sunt formate din instrumentiști care sunt angajați la stat, cu maxim 4 zile înainte de spectacol, adică de cei care au liber în acea perioadă. Acest ,,mercenarism’’ s-a implementat devenid o normalitate.● Orchestra fondată de Asociația noastră, orchestră a tinerilor muzicieni cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani sub denumirea Orchestra de cameră Home of Strings se va remarca prin faptul că va fi prima, si sper că nu si singura pe viitor, orchestră care abordează repertoriu specific muzicii de cameră și de Operă, cu artiștii lirici fără limita de vârstă, ce oferă performanță și oportunități de dezvoltare profesională.● Si cel mai important, trebuie să le oferim toate condițiile ca acestă orchestră să nu devină o exportatoare de talente. Trebuie să fim un exemplu, pentru a fi râvnită de muzicienii din afara țării, nu muzicienii noștri să plece în afara țării.https://www.youtube.com/c/HomeofStringsNGOhttps://www.facebook.com/homeofstrings

Website:
doneaza-home-of-strings0.webnode.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular