Asociatia IN SLUJBA MUNTELUI

Asociația ÎN SLUJBA MUNTELUI s-a născut pentru că în Munții Carpați avem nevoie urgentă de:
- gestionarea coerentă a sistemului de poteci montane, refugii, cabane;
- modificări/îmbunătățiri la legislația conexă turismului montan;
- modificări/îmbunătățiri la strategia de dezvoltare a turismului în România;
- racordarea României la sistemul de poteci europene de lungă distanță pentru turism pedestru;
- creșterea gradului de coeziune și conlucrare între organizațiile neguvernamentale active în zona montană;
- educație.
Toate acțiunile ÎN SLUJBA MUNTELUI sunt dedicate scopului major, acela de a stimula sănătatea prin mișcare, de a promova și de a păstra patrimoniul natural al Munților Carpați, de a contribui la educarea tinerelor generații în spiritul respectului și admirației pentru valorile pe care natura ni le pune la dispoziție.

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular