Asociatia Ingerasul Copiilor

ASOCIATIA ''INGERASUL COPIILOR'' A FOST INFINTATA IN MARTIE 2021
TOTUL A PORNIT DIN DORINTA DE A AJUTA SI PE ALTII .
Suntem o asociatie umanitara axata pe oferirea de ajutor umanitar persoanelor aflate in nevoie si celor mai defavorizate categorii sociale. Actiunile noastre de ajutor umanitar se indreapta in mod special pentru copii bolnavi de cancer si leucemie, batranii strazii, copii strazii, familii sarace cu multi copii, mame vaduve, copii orfani, batrani singuri si neputinciosi, etc. De asemenea, asociatia noastra se doreste a fi o punte de legatura intre cei care pot ajuta, doresc sa ajute si cei care sunt in nevoie.
NOI SUNTEM DIN JUDETUL CONSTANTA COMUNA LUMINA SUNTEM CAM LA 15 KM DE CONSTANTA SI NOI AVEM PE FIUL NOSTRU CEL MIC DENIS NASCUT PE 01/07/2013 CARE SUFERA DE PARALIZIE CEREBRALA SI TETRAPAREZA SPASTICA.

DE LA CATEVA LUNI AM INCEPUT SA UMBLAM CU DENIS PRIN SPITALE PENTRU TRATAMENTE SI RECUPERARI.

AM SIMTIT PE PIELEA NOASTRA CAT ESTE DE GREU SA VREI SA ITI AJUTI COPILUL SI SA FII LIMITAT DIN CAUZA BANILOR.

IN 2018 AM FOST PENTRU PRIMA DATA LA ISTANBUL CU DENIS PENTRU ANALIZE SI PENTRU TRANSPLANT DE CELULE STEM.

ATUNCI NE-A FOST CEL MAI GREU CAND FIUL NOSTRU A PRIMIT O SANSA LA RECUPERARE DAR CARE NE COSTA 45000 EURO

AM PRIMIT DE LA ISTANBUL FACTURA PROFORMA SI APOI AM INCEPUT SA CAUTAM ONG-URI CARE SA NE AJUTE SA REUSIM SA STRANGEM ACEASTA SUMA PENTRU FIUL NOSTRU. ATUNCI AM INCEPUT SA SUNAM LA TOATE ASOCIATIILE SI FUNDATIILE DIN ROMANIA PENTRU A NE AJUTA. TOTI NE CEREA ACTE DOCUMENTE POZE FILMULETE SI POORMA NU MAI PRIMEAM NICI UN RASPUNS. SINGURII CARE NE-AU RASPUNS SI AJUTAT AU FOST CEI DE LA ASOCIATIA SALVEAZA O INIMA. EI AU FOAST ALATURI DE NOI SI CU AJUTORUL LOR DENIS A FACUT 4 IMPLANTURI CU CELULE STEM.

ASA CA EU STIU CA POT SI VOI INCERCA SA AJUTAM PE TOATA LUMEA SI SA REUSIM IMPREUNA SA INVINGEM SA AJUTAM SI SA FIM INGERASUL TUTUROR.

SPER SA GASIM CAT MAI MULTE FIRME CARE SA NE SPONSORIZEZE SI SA REUSIM SA FACEM CE AVEM IN PLAN

PROIECTUL NOSTRU ESTE SA CONSTRUIM AICI LA LUMINA UN CENTRU DE RECUPERARE UNDE VOR PUTEA VENII COPII DIN TOATA TARA SI NU NUMAI

VREM SA FACEM SI UN CAMIN UNDE BATRANII SI PERSOANELE CU DEZABILITATI SA SE POATA SIMTII CA ACASA.

Cunoaștem suferința oamenilor reduși la un pat de spital, condițiile din spitalele din România, lipsa resurselor, ritmul cu care se rezolvă cazurile grave, și ce înseamnă să nu fii ajutat suficient atunci când supraviețuirea depinde de intervenția rapidă.
PERSOANA JURIDICA
DENUMIRE: Asociatia '' Ingerasul Copiilor ''

SEDIU SOCIAL: JUDETUL CONSTANTA COMUNA LUMINA STRADA MORII 24

C.I.F 43874675

DATE DE CONTACT
EMAIL: ingerasulcopiilor@gmail.com

EMAIL: ingerasulcopiilor@gmail.com

TELEFON PENTRU DONATORI: 0732 896 154

CONT BANCAR DESCHIS PE NUMELE ASOCIATIEI UMANITARE INGERASUL COPIILOR
BRD : LEI: RO28BRDE140SV89481761400

COD SWIFT: BRDEROBU

Website:
asociatiaingerasulcopiilor.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular