Asociația INK - Innovation Needs Knowledge

Asociația INK s-a născut din pasiunea comună pentru buna guvernare, leadership, inovare și performanță în sectorul public, în special în zona sistemului de justiție, pasiune care ne-a și adus împreună. După aproape zece ani dedicați proiectelor la intersecția dintre guvernanță, justiție, leadership și societate civilă, credem că o cultură de leadership sănătoasă în sectorul public în sensul cel mai larg poate rezolva foarte multe dintre problemele de transparență, integritate și eficiență de care ne lovim de foarte multe ori. În plus, suntem convinși că leadershipul se poate învăța și că fiecare poate fi un lider indiferent de rolul formal pe care îl joacă în organizație.

Pornind de la aceste premize, ne-am propus să punem la un loc expertiza și pasiunea pentru leadership și să o transformăm în soluții inovative pentru problemele de management public și guvernare, punând accentul pe resursa umană și pe drepturile și interesul cetățenilor. Instituțiile publice sau cele care oferă un serviciu public au o cultură organizațională și structuri – formale și informale – de leadership aparte așa că echipa INK – Corina, Doru și Vlad, împreună cu un grup de experți și traineri cu o lungă experință – construiește programe specializate pentru diferite instituții și grupuri profesionale care servesc un interes sau un scop public.

Misiunea

Promovăm, conservăm, susținem și apărăm drepturile cetățenilor ca fundament al democrațieiși al statului de drept și contribuim astfel la îmbunătățirea vieții acestora prin profesionalizarea unor categorii cheie din societate.

Prin proiectele noastre, grupuri profesionale care servesc un interes public dobândesc capacitatea și abilitatea de a influența procesele decizionale din mediile în care activează.

Viziunea

Devenim principal sursă de know-how, inovație și training pentru administrația publică și sistemele de justiție din regiunea Europei de Sud-Est.

Valorile noastre

Integritate institutională | Transparenţă decizională | Etică profesională | Respect pentru lege

Website:
ink.org.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular