Asociația IOTA

Suntem o mână de oameni tineri în spatele Asociației IOTA și vrem să aducem o schimbare în cultură. Sub umbrela IOTA am dat viață proiectului nostru de teatru sonor – Teatrul Improbabil. Din 2020 încoace suntem primul teatru sonor independent din România.  Am apărut din nevoia de a ne avea aproape prin cultură în pandemie. Trei ani mai târziu ne-am trezit cu două stagiuni încheiate cu un total de 12 spectacole.  De două stagiuni spargem bariera dintre spectator și scenă. În teatrul sonor oferim spectatorilor o experiență a teatrului personală și intimă. În era web 2.0, teatrul sonor își face loc sub soare oferind o invitație la introspecție. În secolul podcasturilor și al asmr-ului, teatrul sonor vine cu spectacole care au la bază un text conceput special pentru a fi ascultat și care te duce într-o nouă dimensiune senzorială.Iar pentru a aprofunda experiența, aducem în lumină artiști independenți care scriu spectacole pe teme relevante și de actualitate din punct de vedere social. Teatrul Improbabil pune la cale o a treia stagiune și încă cel puțin două vor mai urma. Misiunea IOTA însă nu se termină aici. Vrem să provocăm structurile culturale și relația cu spectatorul prin și mai multe proiecte pe viitor.  Suntem o mână de oameni tineri care vor să aducă schimbare în cultură. Susține-ne și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit fully online, pentru a face schimbarea împreună.Mulțumim,Echipa Teatrului Improbabilhttp://linktr.ee/teatrul.improbabil💛

Website:
www.facebook.com

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular