Asociatia "Lasa-ma sa-ti aud glasul"

Asociatia „Lasa-ma sa-ti aud glasul” cu sediul de lucru in comuna Albesti, judetul Arges, a implementat cu succes un proiect unic in Romania de incluziune a copiilor cu TSA in scolile de masa.
Aceasta este infiintata din dorinta de a se diminua sau elimina problemele care apar prin includerea copiilor cu nevoi si a familiilor acestora in crese,gradinite si scoli de masa.Centrul de orientare,consiliere si asistenta educationala este o alternativa educationala,un serviciu de sprijin psiho-pedagogico-medico-social,care raspunde nevoilor copiilor,elevilor si tinerilor cu nevoi speciale din mediul rural si urban,al familiilor acestora ce nu au acces la servicii educative specializate de recuperare,sprijin educational,consiliere pentru incluziunea lor scolara efectiva.
Sansa la o viata normala cu ajutorul terapiilor oferite la centrul nostru si integrarea pe piata muncii.
Misiunea Asociatiei o reprezinta incluziunea educationala, sociala si profesionala in crese, gradinite si licee de masa cu finalizarea integrarii pe piata muncii a copiilor si tinerilor cu nevoi. Asociatia "Lasa-ma sa-ti aud glasul" este acreditata si licentiata, astfel incat puteti redirectiona cei 3,5% din impozitul pe venit! Fi TU EROUL LOR de azi, pentru o zi de maine mai buna!

Website:
www.asociatialasamasatiaudglasul.org

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular