Asociatia LIKE Bucharest

Echipa Asociatiei LIKE Bucharest realizeaza anual proiecte cu focus catre tinerii cu varsta intre 18-24 ani, care sunt proaspat detinatori a unui permis de conducere. In 2018, Campania Viata e a ta, realizata in parteneriat cu Academia Titi Aur, ARR si Politia Romana, a trainuit la nivel national 487 de instructori auto, astfel incat calitatea informatiilor care vor ajunge multiplicat la tinerii care isi doresc sa obtina permisul auto sa le permita acestora sa evite accidentele rutiere, care reprezinta cauza nr. 1 de deces pentru categoria de varsta targetata (18-24 de ani). In 2019 si 2020, Campania Raise2Race a sustinut participarea echipajului de raliu format din Adi iliescu si Rares Badea in Campionatul National de Raliuri. Cei doi piloti, cu o vasta pregatire in conducere defensiva si pilotaj sportiv, au castigat anul trecut titlul de campioni nationali la Clasa 11 si isi doresc sa continue drumul in campionatele europene. In acest an, 2021, ne-am propus sa demaram o Campanie de constientizare la nivel national - WATCH OUT - si sa realizam training-uri si materiale video prin care sa oferim un suport real tinerilor soferi. Iar pentru asta, avem nevoie de sustinerea voastra! Va multumim pentru implicare!

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular