Asociația Mardoheu

Asociaţia are ca scop de a identifica și veni în întâmpinarea persoanelor cele mai defavorizate copii și adulți, persoane cu probleme de sănătate copii și adulți , oferindu-le ajutor si asistență, respectând demnitatea lor. — Obiectivele Asociaţiei ,,MARDOHEU”sunt: - salvarea persoanelor aflate in situație socială critică prin proceduri de urgență medicală și socială, - asistarea acestor persoane pentru redobândirea autonomiei și a capăcităților de autodeterminare prin oferirea de servicii sociale multidisciplinare ( sociale , educative , culturale și medicale ) care să satisfacă nevoile identificate, - asigurarea unor condiții minime de trai celor aflați în impas în pragul sărăciei ( oameni fără adăpost , familii cu mulți copii , copii și persoane vârstnice abandonate etc.) prin donații și sponsorizări pentru a le îmbunătăți calitatea vieții.- dezvoltarea parteneriatului și a colaborări pentru îndeplinirea scopului propus.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular