Asociatia Meszes Cserkesze

Membrii Asociației Meszes Cserkésze doresc sprijiniriea echipei de cercetași 84. Fábián Béla Cserkészcsapat din Zalău, aparținând Uniunii Cercetașilor Maghiari din România - Romániai Magyar Cserkészszövetség (UCMR-RMCSSZ),Pentru realizarea scopului declarat, asociația își propune realizarea următoarelor activități:Atragerea de fonduri pentru susținerea activității echipei de cercetași.Sprijinirea activităţii echipei de cercetaşi.Educare şi formare, dezvoltarea abilităţilor personale folosind metodele nonformale, extraşcolare.Activități pentru copii, pentru tineret și activități recreative.Organizarea şi desfăşurarea de evenimente sportive, culturale şi de cult.Organizarea de programe pentru ocrotirea mediului înconjurător.Realizarea şi editarea de cărţi, publicaţii periodice, pliante, afişe, broşuri, programe informatice şi alte materiale informative.Organizarea de tabere, cursuri, conferinţe, evenimente.

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular