Asociatia Micile Comori

Misiunea Asociatiei Micile Comori - Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilițăți "Împreună" este prevenirea abandonului copiilor cu dizabilități și oferirea cadrului în care să se dezvolte și să-şi atingă potențialul maxim cu care au fost înzestrați..

Centrului de zi Împreună își propune să ajungă la acești copii și la familiile lor, implicându-se activ, oferind asistență sustenabilă, o rețea a speranței, răspunzând la patru nevoi profunde – neîmplinite în prezent – care vor contribui la prevenirea abandonului și instituționalizării bebelușilor și copiilor:

Oferirea de servicii terapeutice pentru dezvoltarea copiilor cu dizabilități.
Creșterea capacițății de adaptare a părinților cu copiii cu dizabilități.
Creșterea gradului de conștientizare a nevoii și beneficiilor serviciilor de intervenție timpurie printre părinții cu copii cu dizabilități.
Creșterea gradului de conștientizare a nevoii pentru serviciile de intervenție timpurie printre personalul medical și asistenții sociali, care sunt în legătură cu familiile unde există un bebelaș sau copil cu dizabilități.
Acest proiect pilot, destinat pentru a fi multiplicat, este un Centru de Zi de intervenție timpurie, orientat către copiii cu nevoi speciale cu vârsta între 0 și 6 ani.

Website:
micilecomori.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular