ASOCIATIA MISIONARII LUI PADRE PIO

Asociatia "Misionarii lui Padre Pio" a luat fiinta in vara anului 2015, la initiativa unui grup de tineri din Cluj-Napoca, preocupati de situatia extrem de grea a persoanelor fara adapost si are ca principal scop de activitate caritatea, binefacerea și întrajutorare a săracilor, copiilor, bătrânilor și familiilor cu probleme sociale, a celor marginalizați și suferinzi, a oamenilor strazii, promovând, totodată, o viață creștină autentică.
Obiectivele asociatiei sunt:
-acordare de ajutor gratuit celor săraci – oamenii strazii, copii orfani, familii in nevoie, batrani parasiti, persoane cu handicap
-realizare de acțiuni concrete de ajutorare umană
-întâmpinare a nevoii de comunicare umană, mai ales în rândul tinerilor, comunicare sinceră, deschisă
-furnizarea unor servicii sociale, educative, culturale și medicale corespunzătoare
-activități cultural-educaționale

Pentru îndeplinirea obiectivelor sale, Asociația realizeaza următoarelor activități:
- ajutorarea celor nevoiași din spitale, cămine de bătrâni, orfelinate, internate sau alte instituții ale statului;
- sprijinul acordat persoanelor neajutorate, care trăiesc pe străzi sau in centre de adapost temporar, prin oferirea unei mese calde de 3 ori pe saptamana;
- vizitarea și grija față de cerșetori, bolnavi și copiii acestora;
- îngrijirea celor nedoriți, neiubiți și singuri pe lume, precum și orice persoană abandonată, fără a face din caritate un mijloc de prozelitism, căci iubirea este și trebuie să rămână gratuită.
-distribuire gratuită de hrană și îmbrăcăminte;
-grija constanta fata de cei care nu au un acoperiș deasupra capului sau trăiesc în condiții nedemne de o ființă umană.
-activitati educationale, culturale si recreative pentru copiii orfani sau proveniti din familii nevoiase.

Website:
www.misionariiluipadrepio.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular