ASOCIATIA MULTICARE SUCEAVA

Asociatia Multicare Suceava, nascută din experiența câtorva practicieni în asistență socială (care au constatat că statul nu poate acoperi, mai ales în aceste timpuri, toată gama de servicii de care au nevoie persoanele vulnerabile), și-a propus să inițieze o serie de acțiuni menite să conducă la educarea și sensibilizarea opiniei publice cu privire la sprijinul pe care îl putem acorda copiiilor și tinerilor talentați din medii defavorizate, copiilor și persoanelor cu dizabilități, familiilor aflate în situații de risc dar și pentru ajutorarea animalelor abandonate, prin dezvoltarea voluntariatului și cultivarea Binelui, făcând apel la latura noastră umană în relațiile cu semenii noștri și cu tot ceea ce ne înconjoară.Educația pentru sănătate, dezvoltarea de deprinderi de viață independentă, educația ecologică, compasiunea și empatia pentru cei în suferință, dragostea și grija pentru animalele nimănui și a mediului care ne înconjoară, voluntariatul, sentimentul apartenenței și al identității naționale sunt valori care ne inspiră și cărora încercăm să le redăm importanța necesară.Programe inițiate:1. Bursa Performanței-burse sociale pentru copii și tineri performanți din sistemul de protecție sau din comunitate,2. Campanii pentru gestionarea corectă a situației animalelor străzii: https://campaniamea.declic.ro/petitions/pin-uri-programe-de-interes-national-pentru-sterilizarea-maidanezilor-cu-si-fara-stapan3. Ajutor de urgență pentru copii sau persoane care necesită intervenții chirurgicale sau tratament,4. Ajutor de urgență pentru persoane vulnerabile, persoane cu handicap sau provenind din sistemul de protecție.5. Ajutor de urgență pentru pui și animale abandonate: plasare, tratament, vaccinare, sterilizare.5. Diverse programe care sunt necesare pentru sprijinirea comunității prin comunitate (tablete pentru copii din familii vulnerabile, ajutor material), programe de educare a opiniei publice etc

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular