Asociatia O Romanie Verde

Asociatia O Romanie Verde se ocupa cu protectia mediului inconjurator, prin actiuni de ecologizare si de stopare a taierilor ilegale, si dezvoltarea resursei umane la nivelul judetului Ilfov.
Suntem principalul partener pentru Judetul Ilfov al "Let's Do It Romania", in ultimii doi ani avand echipe de peste 120 de voluntari la actiunea de ecologizare nationala. Am strans in 4 ani de activitate peste 1200 de saci de deseuri menajere, o mare parte dintre acestea mergand spre reciclare la partenerul nostru.
De asemenea am desfasurat de-a lungul timpului si actiuni de voluntariat social, atat in Bucuresti cat si in judetul Ilfov, la camine de stat cu copii orfani, copii cu dizabilitati sau persoane varstnice.

Website:
www.romanie-verde.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular