Asociatia o șansa pentru o viața normala

Asociatia O Sansa Pentru O Viata Normala pentru Sprijinirea Copiilor cu Deficiente Neuropsihomotorii a fost fondata in Iunie 2020 in urma experientei personale a fondatorilor asociatiei, care de 7 ani incearca sa gaseasca cei mai buni specialisti si cele mai eficiente terapii de recuperare pentru copilul lor diagnosticat cu Sindromul West (Tetrapareza Spastica), de la varsta de 8 luni.

Incurajati de cei din jur si de toate provocarile de care se lovesc parintii cu “copii speciali”, au hotarat infiintarea Asociatiei O Sansa Pentru O Viata Normala, din dorinta de a sprijini cat mai multi copii sa-si urmeze planul de recuperare de care au atata nevoie.

Website:
osansapentruoviatanormala.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular