Asociatia Oameni, Valori, Fapte

Asociația Oameni, Valori, Fapte a luat naștere din dorința membrilor fondatori, voluntari ai Asociației, de a fi alături de seniorii din România, marginalizați social, săraci sau afectați de boli, pentru a le oferi sprijinul să își trăiască cu demnitate etapa de senioritate a vieții. Totodată, am ales să fim alături și de copii din medii defavorizate pentru a le făuri o copilărie frumoasă și a-i ajuta să își îndeplinească visurile.
În iulie 2021 am fondat organizația neguvernamentală OAMENI, VALORI, FAPTE cu scopul de a contribui la îmbunătățirea calității vieții seniorilor din România și de a promova legăturile inter-generaționale între seniori vulnerabili și copii care au nevoie de sprijin în creștere și educație. Vrem să oferim demnitate la vârsta a III-a și bunăstare socială, prin solidaritate, angajament social, combaterea excluziunii sociale!
Misiunea noastră este să creăm și să dezvoltăm programe sociale pentru seniori și copii vulnerabili sau izolați social din România, cu menirea de a le reda demnitate, a genera bunăstare și coeziune socială.

Website:
www.facebook.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular