Asociatia pastel

Viziune

Să construim o lume în care toți oamenii și toate companiile fac din faptele bune un obicei/un ritual/un tabiet/o rutină.
 
Misiune

Educăm, inspirăm și ajutăm oamenii și companiile să facă fapte bune și îi conectăm cu beneficiarii și cu cauzele potrivite.

Valori

Bucurie – O faptă bună face tuturor bine (pentru sufletul tău și pentru ceilalți)
Asumare – repetarea faptelor bune până la dezvoltarea unui obicei
Responsabilitate - Implicare și conștientizarea faptului că totul în jur depinde de contribuția fiecăruia
Parteneriat - Contează efortul fiecăruia, dar când ne unim forțele, putem face lucruri și mai mari
Empatie - Bunătate și înțelegerea celor cu care și pentru care lucrăm
Deschidere - Deschidere de a deveni mai buni, de a inova, de a experimenta, de a învăța
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular