Asociatia P.A.V.E.L.

Asociatia P.A.V.E.L. este asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, prima de acest fel din Romania, creata in 1996 si activand zi de zi in sectiile de onco si hemato pediatrie din Bucuresti (in prezent, in Institutul Oncologic si Institutul Clinic Fundeni).Asociatia P.A.V.E.L. a fost prima organizatie care a creat servicii gratuite pentru copiii bolnavi si parintii lor (gazduire gratuita in timpul spitalizarii, terapie prin arta si joc, sprijin moral, informational, psiho-social, terapie multisenzoriala, scoala de spital, excursii si tabere, cancer helpline, campanii umanitare, campanii de informare si de preventie, .. si este prima organizatie care a oferit suport material si financiar consistent sectiilor de oncopediatrie din Bucuresti.A militat de la inceput pentru imbunatatirea conditiilor de viata si de tratament a copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, facand cunoscute problemele cu care se confruntau familiile cu copii bolnavi atat la nivel national cat si international.

Website:
www.asociatiapavel.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular