Asociatia pentru dezvoltare durabila - Atelierul de Resurse

Scopul principal al asociatiei il reprezinta protectia mediului inconjurator, membrii asociatiei unindu-se in scopul implicarii grupurilor de tineri, a grupurilor comunitare precum si a administratiilor locale in actiuni de dezvoltare durabila, protectia mediului si ecologie, antreprenoriat si formare profesionala, contribuind astfel la mentinerea unui mediu natural curat si sanatos, in armonie cu activitatea umana.
Obiectivele asociatiei se refera la:
Cresterea gradului de acoperire a populatiei care beneficiaza de colectarea deseurilor municipale, si de serviciile de management de calitate corespunzatoare si la tarife acceptabile;
Reducerea cantitatii de deseuri depozitate;
Cresterea cantitatii de deseuri reciclate si valorificate;
Infiintarea unor structuri eficiente de management al deseurilor;
Promovarea reciclarii, antreprenoriatului social, si a voluntariatului pentru mediu.

Website:
www.wasteix.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular