ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTARE SI IMPLEMENTARE PROIECTE DE EDUCATIE SI INCLUZIUNE -ADI-PEI

ADI-PEI a fost infiintata in martie 2021, avand drept principal obiectiv protejarea si dezvoltarea potentialului uman, natural si tehnologic prin initierea, dezvoltarea si implementarea de proiecte si programe in special in domeniul socio-educational, sprijinirea dezvoltarii economice si sociale si a incluziunii socio-economice. Fondatorii sai sunt persoane cu experienta de peste 20 ani in initierea si implementarea programelor si proiiectelor de incluziune a persoanelor defavorizate, dezvoltarea comunitara si introducerea unor activitati de educatie compllementare celor oferite in sistemul public, pentru prevenirea abandonului scolar si incurajarea unui parcurs scolar cat mai lung. Punem aceasta experienta in sprijinul scolilor mici, din comunitati defavorizate si le facilitam accesul la informatii, instrumente si finantari cu care sa rezolve problematica sociala, in toate etapele de dezvoltare ale proiectelor.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular