ASOCIAȚIA PENTRU FORMAREA ȘI DEZVOLTAREA TINERILOR IALOMIȚA

Asociaţia are ca scop general susţinerea tinerilor în dezvoltarea personală prin activităţi de formare. De asemenea, mai are în vedere încurajarea tinerilor în vederea creşterii potenţialului lor antreprenorial şi managerial de a evolua prin ei înşişi.

AFDT- Ialomiţa are ca scop declarant dezvoltarea personală care se referă la studiul şi practică de a-ţi îmbunătăţi propria viaţă dar, mai ales, cariera, educaţia, relaţiile, sănătatea, productivitatea şi spiritualitatea, prin efortul tău propriu și își propune organizarea de activități/seminarii/sesiuni în domeniul dezvoltării personale pentru a forma, inspira și a împuternici tinerii adolescenți să aibă o imagine pozitivă de sine, să se respecte pe ei înșiși și pe ceilalți, să aibă o atitudine pozitivă și să învețe că eșecurile pot duce la succes.

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular