ASOCIAȚIA DREPTUL LA VIITOR

ASOCIAȚIA DREPTUL LA VIITOR (Acronim - DLV) s-a constituit ca Asociație pe baza O.G. nr. 26/2000 în anul 2015, fiind înregistrată ca persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, asociație profesională centrală, la nivel național, apolitică, non-guvernamentală şi non- profit cu numărul 12/RA/2015 din 06.02.2018 la Judecătoria Pitești, județul Argeș.În cei peste 8 ani de activitate, Asociația DREPTUL LA VIITOR cu sediul inițial în Municipiul Pitești, județul Argeș, iar în prezent în Comuna Domnești, județul Argeș, a reușit: să aducă împreună o comunitate puternică de peste 500 membri, reprezentată de fondatori, asociați, voluntari, stakeholderi și grupuri țintă directe; să elaboreze, să depună spre finanțare și să implementeze 7 proiecte pe diverse domenii (educație non-formală, protecția mediului, social); să găzduiască mai multe evenimente externe de know-how și inspirație, în special pentru copiii și tinerii din mediul rural; să creeze un spațiu de dezvoltare a tinerilor din mediul rural (Centrul CRESC); să dezvolte o serie de parteneriate cu școlile, societatea civilă și comunitatea socio-economică din județul Argeș.Toate aceste proiecte, evenimente și întâlniri au reprezentat ocazii care au permis Asociației DREPTUL LA VIITOR să se dezvolte ca o organizație sănătoasă, care se uită la lucruri cu un pas înainte și construiește pentru viitor comunități rurale sustenabile, alături de partenerii sociali, stakeholderi și grupuri țintă.Scopul Asociației Dreptul la Viitor (DLV) și misiunea ei sunt constituite de transpunerea și aplicarea principiilor dezvoltării durabile în viața de zi cu zi a comunității, prin elaborarea și implementarea de programe și proiecte pentru dezvoltare integrată - economică, socială și ecologică - la nivel local, regional, național, cu implicarea actorilor locali, prin valorificarea durabilă a resurselor existente.Direcția de creștere a Asociației DREPTUL LA VIITOR este aceea de a deveni o organizație cu impact social și educațional în mediul rural, un partener pentru viitoare proiecte alături de comunitatea socială, educațională și economică locală, un spațiu al conectării și al învățării permanente.

Website:
www.dreptullaviitor.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular