ASOCIAȚIA ONEKIND

Credem cu tărie că generozitatea este în fiecare dintre noi. Prin proiectele noastre inspirăm oamenii să se implice și împreună schimbăm lumea prin generozitate.Din 2012 creăm contexte, instrumente și oportunități pentru oameni ca să își pună în valoare generozitatea și să se implice în transformarea comunităților în care trăiesc.Scopul proiectelor One Kind este să îi ajute pe oameni să își pună în valoare generozitatea. De asemenea ne dorim să ajutăm organizațiile nonprofit care contribuie la schimbarea comunităților în care lucrează să fie sustenabile și să creeze relații pe termen lung cu donatorii lor.Ne concentrăm pe 3 direcții în care avem expertiză, iar pentru fiecare am dezvoltat câte un proiect:Încurajarea implicării sociale – Săptămâna Generozității parte a mișcării internaționale GivingTuesday.Fundraising digital – platforma de instrumente pentru donați prin metode digitale Galantom.ro.Consultanță în fundraising – cu accent pe dezvoltarea de campanii de fundraising care să inspire românii să fie generoși.

Website:
onekind.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular