TAC.social (asociația Transylvania Animal Care)

Ne bucurăm să vă avem aici și vă mulțumim pentru sprijin. Echipa noastră a decis să nu preia formulare, din cauza formalităților administrative și costurilor pe care acest lucru le presupune. Rămâne ca, după completarea formularului, să-l depuneți personal, fie fizic, fie prin poștă, ca scrisoare recomandată, la administrația fiscală căreia îi sunteți arondat/ă conform adresei din buletin. Acestea fiind spuse, să ne cunoaștem:TAC.social e prima organizație românească de medicină veterinară socială, domeniu pe care l-am inovat: suntem medici veterinari și lucrăm pentru animale de companie singure, organizații, proprietari de animale cu venituri modeste, comunități și administrații locale care vor să-și îngrijească animalele cu inteligență și compasiune.MEDICINĂ VETERINARĂ LA CABINET ȘI ÎN CAMPANII Organizația noastră e compusă din două entități: asociația s-a născut în 2015, iar în 2016 am deschis cabinetul veterinar social. Cabinetul aparține asociației, care primește 100% din micul profit anual.ADVOCACY Desfășurăm o muncă importantă de lobby și advocacy, pentru ca legislația dedicată animalelor, în România și în Europa, să devină un instrument viu, respectat.VOLUNTARIAT MEDICAL Suntem o mică școală de viitori profesioniști veterinari; am creat și dezvoltăm programul de voluntariat „Întindem aripi”, pentru mediciniști tineri, din România și din afara ei.COMUNICARE PENTRU EDUCAȚIE Scriem poveștile muncii noastre pentru ca oamenii să afle: cum e viața animalelor de companie în România și în afara ei; ce înseamnă medicina veterinară și care e valoarea ei pentru comunitate; care e importanța profesionalizării domeniului bunăstarea animalelor.Haideți și pe Facebook!

Website:
www.facebook.com/socialTAC

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular