Asociatia The Social Incubator

Pentru un tânăr provenit din sistemul de protecție a copilului, 18 ani este vârsta la care învăță din nou să vorbească, să meargă sau să scrie. E vârsta la care trebuie să părăsească centrul de plasament și să își ia viața în propriile mâini, fără niciun ajutor și nicio îndrumare. În România, în fiecare an, peste 3000 de tineri părăsesc sistemul de protecție total nepregătiți pentru o viață independentă, fiind marginalizați și expuși la riscuri majore (exploatare, trafic de persoane și droguri, etc)

De peste 7 ani, cu ajutorul implicării oamenilor buni, am ajuns în peste 28 de județe din România, la tinerii din centrele de plasament și cei din mediile cele mai vulnerabile. Donațiile au contribuit la susținerea de ateliere de dezvoltare personală pentru peste 8000 de tineri, consiliere psihologică și vocațională, ajutor pentru continuarea studiile. Dintre tineri, peste 200 sunt în prezent angajați și duc o viață independentă, iar foarte mulți dintre ei își continuă studiile cu ajutorul meditatorilor, sub îndrumarea mentorilor.

The Social Incubator sprijină tinerii aflați în diferite situații de risc, în mod individual, pe termen lung cu scopul de a crește șansele de integrare socială și profesională a acestora.
Echipa de specialiști (psihologi, consilieri vocaționali, traineri) alături de ambasadori, mentori și voluntari oferă sprijin tinerilor pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor.

Website:
asociatiasocialincubator.org

Redirecționează în 3 pași simpli

Pasul 1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Din anul 2022 formularele 230 pot fi depuse online. Dacă vrei să printezi formularul și să îl semnezi, atunci apasă mai jos butonul Descarcă formular și urmează instrucțiunile. Dacă vrei să semnezi și să depui formularul online atunci apasă mai jos Semnează formular și urmează instrucțiunile.
Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Următoarele date sunt stocate temporar, până la completarea formularului: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon. După completarea formularului, aceste date sunt șterse, excepție făcând cazul în care ați optat să permiteți ONG-ului să vă contacteze. În acest caz, datele sunt stocate pe platforma Redirecționează cu scopul de a oferi acces ONG-ului la ele.
Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.

Prin completarea acestui formular, redirecționezi 3.5% din impozitul pe venit către organizația pe care ai ales-o.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular