Asociatia The Social Incubator

Pentru un tânăr provenit din sistemul de protecție a copilului, 18 ani este vârsta la care învăță din nou să vorbească, să meargă sau să scrie. E vârsta la care trebuie să părăsească centrul de plasament și să își ia viața în propriile mâini, fără niciun ajutor și nicio îndrumare. În România, în fiecare an, peste 3000 de tineri părăsesc sistemul de protecție total nepregătiți pentru o viață independentă, fiind marginalizați și expuși la riscuri majore (exploatare, trafic de persoane și droguri, etc).De aproape 10 ani, cu ajutorul implicării oamenilor buni, am ajuns în peste 30 de județe din România, la tinerii din centrele de plasament și cei din mediile cele mai vulnerabile. The Social Incubator sprijină tinerii aflați în diferite situații de risc, în mod individual, pe termen lung cu scopul de a crește șansele de integrare socială și profesională a acestora.Echipa de specialiști (psihologi, consilieri vocaționali, traineri) alături de ambasadori, mentori și voluntari oferă sprijin tinerilor pentru a determina o schimbare reală și sustenabilă în viețile lor.

Website:
asociatiasocialincubator.org

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular